Just nu ska vi börja plaera fär våren och sommarens olika jobb, utställningar och äventyr!
Vi har mycket att se fram emot! 


Äntligen tillbaka!

I år kommer Konstföreningen Färg och Forms julsalong att gå av stapeln hos Ateljé M! Så roligt att utställningen är tillbaka efter pandemiåren och så roligt at kunna samverka kring detta! Varmt välkomna alla - DU som konstnär och Du som besökare!


sommarens utställning 4-9 juli 2022

Oliver Skifs

Vernissage 4 juli kl. 16.00 - 20.00
Övriga dagar öppet 14.00 - 19.00

Oliver har tecknat, målat, skulpterat och skapat med sina händer hela livet, och det märktes tidigt att han hade en konstnärlig talang.
I tonåren började han jobba i läder, och även experimentera med masktillverkning.
Efter att ha förfinat sina kunskaper har han under många år designat och tillverkat masker och rustningar till kunder över hela världen.
Han får också ofta beställningar på porträtt som han skapar i kol, blyerts eller bläck, men även som stora målningar. 

Oliver är helt autodidakt men har däremot själv vid ett flertal tillfällen hållit kurser i sitt specialområde läderhantverk, samt i färglära och konceptdesign vid diverse konstskolor. Han har jobbat med rekvisita, scenografi och kostymdesign till teaterproduktioner, shower och filmer, men sedan några år tillbaka satsar han på konsten, och då ofta med motiv i just läder, vilket han är ganska ensam om.
Man märker dock hans fascination för olika tekniker och han arbetar gärna med diverse skulpterande material och akryl i många lager, ofta i kombination med sina lädermotiv. Detta ger en viss tredimensionell effekt och gör hans tavlor unika och spännande. 

Olivers andra stora intresse, musik, inspirerar ofta till motiven i hans konst, och verken i hans utställningar går ofta under temat 

                        MUSIK, DANS OCH KÄRLEK

TACK!

Till alla besökare! Ni slog alla rekord och Oliver sålde i princip slut på alla tavlor. Detta innebär att Tällberg som skulle få visa Olivers konst fr.o.m. den 10e juli blev snuvade på detta! Så himla roligt!
Oliver kommer att komma tillbaka om något år med en ny utställning och kanske kanske redan till hösten med en kurs i att arbeta i läder!